tekk..sii The Best Taxi Service in JB - DEDICATED & FRIENDLY

Tentang Kami


siapa kami? kami dulu berkawan secara tak sengaja. Sekarang kami bahagia ceria bergelar pasangan suamisteri. sapa yang tackle sapa dulu? mestilah suami saya. saya pulak memang jual mahal tak bagi muka sangat. Tengok sekarang apa sudah jadi? Akhirnya saya mengaku saya semakin sayang dan jatuh cinta dengan suami saya iAllah sampai ke akhir hayat saya akan terus menyintainya. Doakan ye "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "

Kenapa saya buat blog yang macam nak promote teksi je dengan background yang kale merah bagai.. sebenarnya ia sebagai satu platform untuk saya promosikan suami saya sebab dia bawak teksi fulltime. Alhamdulillah itulah bidang perniagaan yang suami saya minat dan iAllah menjadi rezeki untuk kami sekeluarga. Anak? "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ " kami masih berhoneymoon lagi..Doakan kami dapat timang anak cepat2 ye..

Jadi, sesapa yang tinggal area JB kalau nak guna teksi nak cepat sampai ke destinasi korang, boleh la terus kol / sms kat no yang dah dibagi tu. IAllah suami saya ni tak akan menolak sebab prinsipnya sampai sekarang dia pegang ' Rezeki jangan ditolak' saya menambah 'musuh jangan kita cari'

Sebab tu lah saya terfikir buat satu blog khas nama Abang Teksi~My Lover sebagai alternatif memperkenalkan perkhidmatan teksi yang dijalankan suami saya. Selain tu saya tumpang sekaki jugak nak mengada-ngada ajak korang datang baca blog saya www.1001impianhidup[dot]com, ada apa kat sana? "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ " korang kena datang tengok dan baca sendiri. Datang tau..jangan tak datang.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHOP!!! iklan sebentar..

SMS / TEL : 0162581268 atau email hasliza_jamil@yahoo.com

:: BLOG BIZNESKU ::